‘Onderhoud per kilometer’ nu ook voor bestelwagenoccasions bij Wensink

John Esajas, werkenemer van Wensink automotive Wensink Automotive

Bij Wensink kunnen kopers van een bestelwagen extra zekerheid aanschaffen dankzij twee nieuwe onderhoudspakketten die zijn gebaseerd op het aantal gereden kilometers. Door een vast maandbedrag betaalt de ondernemer naar gebruik voor; onderhoud, reparatie, APK en banden. Hierdoor worden onverwachte kosten voorkomen.

Met afstand de eerlijkste prijs

Wensink introduceerde eerder dit jaar al onderhoud per kilometer voor personenauto’s, de slogan ‘Met afstand de eerlijkste prijs’ is nu ook van toepassing op gebruikte bestelwagens. Er kan direct een abonnement worden afgesloten waarmee de bovengenoemde kosten worden gedekt. Op basis van een ingeschat aantal kilometers per jaar, het type bestelwagen en de dekking, wordt een maandbedrag bepaald. Jorus Vos, CBO Wensink Automotive: „De bestelwagen is voor veel ondernemers een belangrijk stuk gereedschap waar ze elke dag op moeten kunnen vertrouwen. Wij houden nieuwe en gebruikte bestelwagens daarom graag in topconditie. Met ‘Onderhoud per kilometer ’ geven we hen ook financiële zekerheid. Zo ontlasten we de ondernemers en spelen we in op de behoefte aan zekerheid bij het kopen van een gebruikte bestelwagen.”

Twee pakketten

Wensink categoriseert de bestelwagens in de klassen: compact, medium en large. Bij aanschaf van een bestelwagen berekent Wensink een maandbedrag op basis van deze categorie en een schatting van het verwachte aantal jaarlijks gereden kilometers. Er zijn twee pakketten beschikbaar. Het Comfort Plus pakket dekt de kosten uit het periodieke onderhoud, reparatie inclusief slijtageonderdelen en de jaarlijkse APK. In het Premium pakket zijn ook de kosten voor het vervangen van banden opgenomen. Met ‘Onderhoud per kilometer’ gaat de ondernemer een overeenkomst aan met een looptijd van 36 maanden of langer. Tussentijds kan het abonnement worden stopgezet indien nodig. De ondernemer kan ‘Onderhoud per kilometer’ bij aanschaf direct meefinancieren.

Wensink Automotive


Wensink Automotive zorgt er al ruim 30 jaar voor dat haar klanten zorgeloos onderweg zijn. Dit doet Wensink met ruim 1.200 medewerkers vanuit ongeveer 40 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. In het multimerkenpalet worden zowel nieuwe als gebruikte voertuigen aangeboden. Wensink biedt naast verkoop en service een breed scala diensten aan. Denk hierbij aan bedrijfswageninrichting, financiering en/of verzekeringen. Daarnaast heeft Wensink een eigen leaselabel, meerdere schadeherstelbedrijven en een truck- en trailerbedrijf.

Nieuws

menu