Zin in de hits Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie? Rock-‘n’-rollers van The Wild Romance komen naar Het Podium.

The Wild Romance in Het Podium in 2018.

The Wild Romance in Het Podium in 2018. Foto: Narrow Fotografie

The Wild Romance van Herman Brood keert zaterdag 11 december 2021 terug naar Het Podium in Hoogeveen.

‘Ook anno 2021 laat Nederlands enige, echte rock-’n’-roll band in binnen- en buitenland nog menig muziekhart sneller kloppen. Na hun fantastische show in 2018 keren de rockers dit najaar terug in Het Podium, met nieuwe songs op zak’, vertelt Baukje Joosse-Krikke van De Tamboer.

Herman Broods Wild Romance

Wie Wild Romance zegt, denkt volgens Joosse-Krikke meteen aan de gouden periode eind jaren ‘70, begin ‘80. ‘De tijd van seks, drugs en rock-‘n’-roll waarin Herman Brood met zijn band legendarische hits scoorde. Maar ook nu is de band nog steeds springlevend. Wild Romance heeft tijdens de pandemie niet stilgezeten. De mannen doken de studio in en spelen tijdens hun najaarstournee nieuwe songs én natuurlijk die legendarische Brood-hits, zoals Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie en Never Be Clever.’

Wild Romance bestaat uit de gitaristen David Hollestelle en Dany Lademacher. Otto Cooymans, Edgar Koelemeijer, Gee Carlsberg en Bas Jan ‘t Hoen maken de topband compleet.

Per 25 september werken Het Podium en De Tamboer in Hoogeveen met de CoronaCheckapp. Hierdoor wordt het mogelijk om weer 75 procent van de normale capaciteit publiek te ontvangen in het poppodium.

Kaarten voor het concert van de Wild Romance zijn vanaf vandaag in de verkoop en verkrijgbaar via hetpodium.nl.