Twee keer volle bak bij tuinconcert Def Americans

Def Americans. Gijs Spierings

Hoogeveen – Johnny Cash tribute Def Americans sluit zaterdag 3 oktober de reeks tuinconcerten van Het Podium en De Tamboer af met twee bomvolle shows om 19.30 en 21.30 uur. Voor het concert van 19.30 uur zijn nog slechts 6 kaarten beschikbaar, te reserveren via hetpodium.nl.

Def Americans Johnny Cash Tribute komt langs ter gelegenheid van hun 12,5 jarig bestaan. De band belooft een show met daarin een selectie van alleen het allerbeste en allermooiste uit honderden optredens waarin de songs van de legendarische Man In Black centraal stonden. Speciaal voor deze gelegenheid is de band op pad met een nieuwe cd/elpee met daarop bekende nummers en bijzondere band favorieten.

Nieuw leven ingeblazen

De songs die The Man in Black zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door de Def Americans Johnny Cash Tribute. Als geen ander weten deze Brabanders meer dan 50 jaar later de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. Het definitieve 'seal of approval' werd afgegeven in 2013 toen Johnny’s jongere broer Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn My Brother Johnny concerten in Nederland.