Theaterkuil De Falieberg in Zuidwolde start met optredens, maar is alleen toegankelijk met vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag. Troubadour Gery Groot Zwaaftink bijt het spits af

Gery Groot Zwaaftink. Foto: Eigen foto

Theaterkuil De Falieberg start weer met optredens. Troubadour Gery Groot Zwaaftink bijt zondagmiddag 22 augustus het spits af in Zuidwolde.

De verhalenverteller en muzikant vertelt een zelfgeschreven verhaal en laat bijpassende liedjes horen. De familievoorstelling vindt plaats om 14.00 en 15.30 uur. ‘Alleen met controle op een vaccinatiebewijs via de Corona-Checkapp of een negatieve testuitslag en een id-bewijs kan de theaterkuil bezocht worden’, vertelt woordvoerder Karin Boer.

‘Wonderlijke vertellingen’

De troubadour en verhalenverteller uit de Achterhoek treedt al 25 jaar op. ‘Zowel volwassenen als kinderen worden meegesleept door zijn wonderlijke vertellingen, zijn liedjes en ballades. In de theaterkuil zal Gery Groot Zwaaftink een van zijn mooiste verhalen vertellen over een jongen die echt voor het geluk geboren is. Ondanks alle inspanningen van een gemene koning weet hij, door zijn geluk, alle tegenslagen te overwinnen en trouwt hij uiteindelijk met de dochter van deze koning’, vertelt Bper.

Deze zomer vindt nog een voorstelling plaats: op 5 september is er een uniek wagenspel dat opgevoerd wordt door een deel van de cast van Mina Koes.

De toegang is vrij, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Meer informatie is hier te vinden.