Snelle komt met theatertour naar De Tamboer: Ff tussen ons

Snelle. Foto: Eigen foto

De razend populaire singer-songrapper Snelle komt met zijn eerste grote theatertour naar Hoogeveen. Op zaterdag 16 oktober staat hij in theater De Tamboer met zijn show FF tussen ons.

In het najaar van 2021 is het tijd voor zijn eerste grote theatertour. Verwacht een eerlijke show met muziek, sterke maar ook minder sterke verhalen en inside jokes . Samen met zijn Lieve Jongens Band zorgt hij voor een feestje.

Lars Bos – alias Snelle – is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen (met een hazenlip) ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren. „Doordat ik vrijwel alles relativeer heb ik over alles een – in mijn beleving – interessante mening die ik op authentieke (en soms vergezochte) wijze in mijn liedjes verwerk. Zo geniet ik echt van het knutselen met woorden en het spelen met de manier waarop ik dingen zeg. Mijn plek en perspectief zijn binnen de hiphop niet alledaags maar daardoor juist interessant.”

1.300.000 streams en plays

Met zijn in 2016 uitgebrachte Vier E en Bijrijder EP was Snelle’s muziek goed voor ruim 1.300.000 streams en plays op platforms als YouTube en Spotify, wat ook werd gestimuleerd door de steun van relevante hiphopinstanties als bijvoorbeeld Puna, FunX en 101barz. Snelle’s sound wordt gekenmerkt door instrumenten als piano, gitaar en saxofoon. Dit, gecombineerd met moderne trapbeats/drums en een authentieke woordkeus en boodschap, zorgt voor een verfrissende sound die eerder al te horen was op onder meer Woohah, NewSkoolfest, 10 jaar Puna, Definitie van Hiphop, Keizerrijk en tientallen shows door heel Nederland.

Zijn (dorpse) vriendengroep blijft belangrijk voor Snelle. Hij is omringd door mensen die soortgelijk grootgebracht zijn en allemaal affiniteit hebben met het creatieve. Snelle zet met zijn muziek en video’s een ‘ young independent boys having fun ’ cultuurtje neer, waarbij het belangrijk is dat iedereen zijn hart volgt en samen groeit door middel van muziek.

Kaarten zijn te bestellen via www.detamboer.nl.