Sinterklaas vieren met De Tamboer

Hoogeveen - Het sinterkaasfeest gaat in theater De Tamboer niet ongemerkt voorbij. Zaterdag zijn er twee sinterklaasvoorstellingen.

De vrolijke, interactieve poppenkastshow Een cadeau voor Sinterklaas (2+) staat om 11.00 uur in De Tamboer. Om 14.00 start de Sinteractieve Pimp de Sint Show met Ernst, Bobbie en de rest, vier thuis Sinterklaas met de livestream.

Tijdens de speciale sinterklaaspoppenkastvoorstelling maken kinderen kennis met Tim! Een kleine jongen, met ontzettend veel zin in het sinterklaasfeest. Tim heeft een cadeau gemaakt voor Sinterklaas, want hij is tenslotte jarig. Omdat de Sint altijd zelf cadeaus weggeeft, vond Tim het wel een keer tijd om een cadeau te geven aan Sinterklaas. Maar hoe kom je eigenlijk bij Sinterklaas terecht? Daar heeft Tim iets op bedacht, zal het lukken?

De tweede voorstelling is online via Zoom. Zo kan thuis Sinterklaas gevierd worden samen met Ernst, Bobbie, Juf Roos, Gijs en Dirk Scheele tijdens de ‘Sinteractieve livestream’! Ernst en Bobbie spelen hun Pimp de Sint theatershow, met als speciale gasten: Juf Roos & Gijs en Dirk Scheele. Het publiek kijkt vanuit huis naar de Pimp de Sint Show, maar kan via Zoom meedoen op het toneel en een liedje zingen voor Sinterklaas. Een doldwaas Sinterklaas avontuur waarin alle bekende Sint-liedjes en Ernst & Bobbie hits voorbij komen.

Kaarten zijn nu te koop via www.detamboer.nl of aan de kassa van De Tamboer.