Schaap wil vliegen

Vogel en schaap beleven avonturen. Curt Fortin

Hoogeveen – De bekende acteur en presentator Curt Fortin speelt vrijdag 16 otober de voorstelling Vogel & Schaap in De Tamboer.

Tijdens deze interactieve voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar gaat Curt samen met de jonge theaterbezoekers op avontuur. Vogel en Schaap komen met veel geknutsel, gerommel en muziek tot leven in dit verhaal over vriendschap, moed en wat het betekent om samen te durven dromen.

Avonturen

Vogel & Schaap zijn beste vrienden. Ze doen alles samen en beleven de grootste avonturen. Schaap komt regelmatig in bizarre situaties terecht, al is hij zich van geen kwaad bewust. Gelukkig is Vogel er altijd om een handje te helpen. Op een dag ziet Schaap dat Vogel hoog de boom in vliegt en hij beseft zich dat het best saai is om alleen maar op de grond te staan. Maar met wie moet hij nu spelen? Wat voor nieuwe avonturen kan hij in zijn eentje beleven? Hoe tof is het dat Vogel hoog in de lucht zit en over alles heen kan kijken. Als Schaap nou ook eens kon vliegen, dan kunnen de vriendjes samen over alles heen kijken. Met zijn tweeën is het veel spannender en leuker. Schaap bedenkt een manier om zelf ook te kunnen vliegen. Zal het hem lukken of heeft hij toch een beetje hulp nodig?

Curt Fortin

Curt Fortin is bekend van Het Huis Anubis, De Schatkamer, Hoela & Hoep en meer. Hij is een verhalenverteller in hart en nieren en schreef al twee spannende kinderboeken: Yakanuko – Een gevaarlijke opdracht en Een Reu…reu…reuzenslang.

Kaarten zijn te koop via www.detamboer.nl of aan de kassa van De Tamboer.