Roon Staal geeft kerstconcert in Ontmoetingskerk Pesse

De Ontmoetingskerk in Pesse. Anne Kuipers

Zanger en pianist Roon Staal toert van 10 tot en met 23 december door heel Nederland met zijn nieuwe kerstprogramma. Op 19 december doet hij Pesse aan. Het concert begint om 16.00 uur in de Ontmoetingskerk en is volledig coronaproof. Dat houdt in dat er om een QR-code wordt gevraagd en er 1,5 meter wordt toegepast.

Roon Staal staat bekend om zijn toegankelijke en intieme luisterconcerten. Met zijn heldere tenorstem en vloeiende begeleiding op de piano brengt hij zijn publiek in vervoering met bekende en melodieuze christmas carols-vertolkingen zoals Oh Holy Night, Stille Nacht, Mary’s Boy Child, Gloria in Excelsis Deo, Away In A Manger, The Holy City, Midden In De Winternacht en In The Bleak Midwinter.

Met een rijke ervaring in de Nederlandse musicalwereld (Les Miserables, Tommy, Rembrandt, Petticoat), een musicalawardnominatie, 16 uitgegeven albums en optredens in binnen- en buitenland is Roon Staal een artiest die zijn onafhankelijkheid vanaf zijn tienerjaren heeft weten vast te houden.

Twee van zijn albums zijn The Christmas Album I (geproduceerd en opgenomen in Vladivostok, Rusland) en The Christmas Album II (geproduceerd en opgenomen in Nederland).

Kijk voor meer informatie op www.roonstaal.com . Reserveringen kunnen worden gemaakt via deze site of via tel. 06-15403125.

Nieuws

menu