Omdenken in De Tamboer: Zoals verwacht loopt alles anders

Het team van Omdenken hoopt binnenkort in Hoogeveen aan te komen. Foto: Eigen foto

De theatershow van Omdenken wordt weer hervat en de tweede show wordt gegeven in theater De Tamboer, op zaterdag 5 februari.

Stel je voor. Je schrijft een boek. Je maakt een voorstelling. Die noem je allebei ‘Zoals verwacht loopt alles anders’. En dan in het voorjaar van 2020 loopt inderdaad - zoals verwacht - alles anders. Noodgedwongen moest Omdenken al haar voorstellingen annuleren. „Maar we zijn weer terug. De theaters mogen weer open en wij staan te popelen om er samen met de bezoekers een feestje van te maken”, laat het Omdenken-team weten.

Wervelende mix

Op zaterdag 5 februari is de voorstelling te zien in De Tamboer. In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen; dit keer samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige swingende live band.

Gunster vertelt: „Net als bij de vorige theatershows van Omdenken kun je een combi van theater, lezing en cabaret verwachten. Ook verwachten we net als vorige jaren weer zo goed als uitverkocht te raken. Maar goed, zoals de titel al zegt… Zoals verwacht loopt alles anders.

Nieuws

menu