Miss Montreal komt naar De Tamboer in Hoogeveen

Miss Montreal.

Miss Montreal.

De Tamboer heeft de komst van Miss Montreal met haar theaterconcert op zaterdag 14 oktober 2023 naar Hoogeveen bevestigd. Naast zangeres, is Miss Montreal al drie seizoenen actief als Jurylid bij De beste singer-songwriter van Nederland en The Voice of Holland. Daarnaast is ze ambassadeur van het Jeugd Sport & Cultuur Fonds.

In het theaterconcert hoort het publiek niet alleen haar liedjes, maar ook persoonlijke verhalen achter de muziek. Nieuw: Miss Montreal schreef voor het eerst Nederlandstalige liedjes.

‘Het meisje uit het oosten’ scoorde hits als Till The Sun Comes Up , A Million Ways , Scared of Love (ft. Wulf) en Hoe (ft. Nielson) en heeft platina en gouden platen op haar naam staan.

De Hardenbergse Sanne Hans speelt samen met Michi Schiemann (gitaar), Thijs Rensink (drums), Peter Hendriks (toetsen) en Kobus Groen (basgitarist en backing vocalist). Het vijftal staat garant voor een sterke live performance en speelt regelmatig festivals als Pinkpop, De Zwarte Cross, Concert At Sea en Vrienden van Amstel Live plat. Daarnaast organiseert Sanne Hans haar eigen ‘Bierpop’ festival, met headliners als Kensington, DI-RECT en De Dijk.

De kaartverkoop voor Miss Montreal start donderdag 6 april om 12.00 uur via deze link .