MT Sessions speelt songs uit de 80’s

Duo MT.

Duo MT. Duo MT

Hoogeveen - Hoogeveense duo MT Sessions komt zondag 10 maart naar De Tamboer.

Het duo bestaat uit zangeres Marsha Pendjol en toetsenist Theo van de Poll, die elkaar kennen van diverse muzikale projecten en treden sinds enkele jaren samen op als duo, maar ook vaak aangevuld met bevriende muzikanten. Op eigen wijze vertolken ze songs van diverse artiesten van de 70’s tot hedendaagse pop en soul.

Terug naar De Tamboer

Na een mooi en succesvol optreden vorig jaar in De Tamboer staat MT Sessions in 2019 opnieuw op datzelfde sfeervolle podium. Ook nu zal MT Sessions aangevuld worden met een aantal gastmuzikanten waarmee ze de afgelopen tijd veel hebben samengewerkt: zangeres Kim Pendjol, saxofonist Wim Koopman, gitarist Bernd Gelissen, zanger/gitarist Martin Djababoe, drummer Walraad van Dalen en bassist Berthil Rundervoort. Ze zijn heel enthousiast over het thema ‘Songs of the 80s’ waarbij ze diverse hits van artiesten uit die tijd uitvoeren in de typische MT Sessions-stijl: sfeervol, relaxed en oprecht.

Kaarten voor deze voorstelling zijn te verkrijgen op www.detamboer.nl, telefonisch op 0528 – 280 180 of aan de kassa van De Tamboer.