In de huiskamer genieten van kerstvoorstellingen van Scala

In de huiskamer kan iedereen meegenieten van de opnames van de Christmas Disney Sing-A-Long. Foto: Scala Centrum voor de Kunsten.

Elk jaar in december presenteren Scala muziek- en dansleerlingen kerstvoorstellingen aan het publiek in Theater De Tamboer in Hoogeveen in het kader van het Hartje Winter Festival. Dat zit er dit jaar door corona niet in. Maar in de huiskamer kan iedereen nu toch meegenieten van de videoregistraties die zijn gemaakt zijn

Te zien en te horen zijn de Kerst Musical Jubileum Concerten van Scala Musicalgroep Hoogeveen met musicalster Brigitte Heitzer. Voor basisschoolkinderen presenteren Scala Centrum voor de Kunsten, Theater De Tamboer en Bibliotheek Hoogeveen de Christmas Disney Sing-A-Long vol decembermeezingers. Voor senioren maakten ze Uurtje Kerst met muziek, zang en een sfeervol kerstverhaal.

Ten slotte is op tweede kerstdag, 26 december, om 18.00 uur het internationale kerstconcert met leerlingen van de muziekscholen in Jicin in Tjechië, Martin in Slowakije en Scala in Hoogeveen te beleven.

De videoregistraties zijn te zien via www.ontdekscala.nl .

Nieuws

menu