Kunstenares Janny Bakker exposeert in De Compaen

Kunstenares Janny Bakker exposeert in De Compaen. Delibre

Hoogeveen - Na een sportperiode vol volleyballen en tennissen heeft kunstenares Janny Bakker een nieuwe hobby gevonden. Na een snuffelcursus ‘schilderen’ werd ze lid van de Schilderskring De Paletmess in Diever.

Ook in haar woonplaats Zuidwolde is Janny Bakker lid van de schilders club in de Boerhoorn. In haar kunstwerken worden verschillende materialen zoals zand, houtsnippers verwerkt. Het gaat Janny om het spelen met kleur en textuur om soms ook een geabstraheerde werkelijkheid te laten zien.

Regelmatig is haar werk te vinden op kunstmarkten van Bergen tot Dokkum, Apeldoorn, Amersfoort en Vledder. Het werk van kunstenares Janny Bakker is tot 8 februari 2018 tijdens kantooruren bezichtigen.

De kunstexposities in De Compaen worden door het organisatiebureau ‘Delibre’ gecoördineerd. Literair en beeldend kunstenares Delia Bremer is altijd op zoek naar kunstenaars die graag hun werken willen exposeren aan een groot bedrijven netwerk. Kunstenaars kunnen contact opnemen met Bremer via mail  info@delibre.nl  of door te bellen 0528-373766

De kunstwerken zijn op alle werkdagen te bezichtigen tijdens kantooruren in De Compaen aan De Vos van Steenwijklaan 75 in Hoogeveen. 

Nieuws

menu