Klein Paradiso in Echten start nieuw seizoen

Echten – Het seizoen van Klein Paradiso in Echten gaat op 26 september van start met een intiem optreden van Stephanie Struijk.

Waren deze optredens altijd al uniek en voor weinig publiek, in verband met de coronamaatregelen kunnen bezoekers helemaal zeggen: ‘Wij waren erbij’. Er is plek voor maximaal 30 bezoekers.

Het programma is door organisatoren Delia Bremer en Serge Vinkenvleugel opnieuw zorgvuldig uitgekozen. Naast Stephanie Struijk op 26 september treden ook Yorick van Norden (10 oktober), Hannah Mae (24 oktober), Nele Needs a Holiday (21 november), Hans van der Werf (23 januari), Daisy Bellis (27 februari), Isa Zwart (20 maart) en Anne Verhart (16 april) op in oude kerkje in Echten.

Veel vrouwen

,,We probeerden zo min mogelijk mannen te programmeren”, vertelt Bremer. ,,Ik heb eigenlijk altijd een mix van man en vrouw, maar er is zo ontzettend veel Drents vrouwelijk talent. De vrouwen ontwikkelen zich vet tof! Het optreden van Yorick stond gepland voor maart dit jaar, maar ging niet door in verband met de uitbraak van het coronavirus en Hans van der Werf woont in Echten en ik wilde hem ook gewoon op ons podium hebben. Voor de rest zijn het allemaal vrouwen.”

Bezoekers moeten voor deze concerten reserveren. ,,We hebben alles zo neergezet dat er plek is voor 30 man. Iedereen wordt in de pauze bediend en er wordt niet gelopen.”

Op zoek naar afsluiting

De programmering is dus rond en Bremer denkt samen met Vinkenvleugel na over een mooi einde van het seizoen. ,,We bestaan 10 jaar en willen dat graag vieren met een mooi intiem festival in Echten. Ik zou daar graag een mix willen hebben van artiesten die bij ons hebben gespeeld de afgelopen 10 jaar. Wie ik daar sowieso op het podium wil hebben? Tangarine. Die speelden tijdens het eerste concert in Klein Paradiso. Ik zou het prachtig vinden als de Drentse tweeling hier zou willen spelen.”

Kaarten zijn te bestellen via info@delibre.nl of via 06-38767825. Klein Paradiso is te vinden aan de Zuidwoldigerweg 8 in Echten.

Nieuws

menu