Kindervoorstelling Dikkie Dik geboekt in De Tamboer: Intieme, muzikale voorstelling voor peuters en kleuters in de tuin

Dikkie Dik en de taart. Foto: Jet Boeke

Na de maandenlange lockdown kunnen peuters en kleuters op zondag 27 juni eindelijk weer genieten van een muzikale voorstelling in De Tamboer: Dikkie Dik en de taart.

De voorstelling is geschikt vanaf 2 jaar en wordt gespeeld door Joes, bekend van Nickelodeon en Dirk Scheele. De kindervoorstelling vindt bij mooi weer plaats in de tuin van het theater. Kaarten zijn beperkt beschikbaar en nu te koop via www.detamboer.nl .

Dikkie Dik en de taart

Dikkie Dik is jarig en op tafel staat een enorme taart. Dikkie Dik neemt een hapje en nog een hap en nog één. Wat is dat lekker, zeg! Hou op Dikkie Dik, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet en binnen no-time is de taart op. Dikkie Dik moet zelf op zoek naar appels, eitjes en melk voor een nieuwe taart. Maar nieuwsgierig en ondeugend als Dikkie Dik is gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor Dikkie Dik zijn vriendjes?

Een sfeervolle, interactieve en intieme muziekvoorstelling van 35 minuten voor peuters, kleuters en hun ouders. Jonge bezoekertjes mogen volop meezingen en roepen bij de nieuwe, originele liedjes over Dikkie Dik. De voorstelling speelt zich af rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Nieuws

menu