Jeugdige Scala musicalgroepen presenteren eindvoorstellingen

De jaarlijkse eindmusicals van de jeugd- en jongerengroepen van Scala Musicalgroep Hoogeveen zijn 10 juni te zien in De Tamboer. Scala

Hoogeveen - Scala Musicalgroep Hoogeveen presenteert zaterdag de eindvoorstellingen van de jeugd- en jongerengroepen in theater De Tamboer.

64 jeugdige musicalleerlingen zingen, dansen en acteren in vier verschillende producties onder leiding van Gerrit Jan Rutgers en Madelon Sinnema.

Om 16.30 uur is het de beurt aan de kinderen van 7 tot en met 9 jaar met Pippi Langkous, gevolgd door de 10- tot 12-jarigen met De Broadway Parade. Om 19.30 uur spelen de jongeren van 12 tot en met 15 jaar Herrie op de Filmset en aansluitend brengt de groep van 15 tot en met 18 jaar Eva.
Pippi Langkous is een vrolijke, korte musical met liedteksten van Ivo de Wijs en muziek van Ronny Mosuse.

In de eigengemaakte musicalshow De Broadway Parade ontmoet het publiek Annie uit de gelijknamige musical, Maria en de kinderen Von Trapp uit de Sound of Music, Tarzan en de apen uit de musical Tarzan en vele anderen.

Gedoe en herrie

In de eveneens eigengemaakte musical Herrie op de Filmset wordt een musicalfilm opgenomen. De strenge regisseur, een jaloerse zus van de hoofdrolspeelster en tal van andere actrices zorgen voor heel wat gedoe en herrie op de set.

Ook Eva is een zelfgemaakte musicalproductie. Eva, een meisje van 16 jaar, wordt ernstig ziek. Samen met haar vrienden en klasgenoten probeert ze te genieten van de laatste maanden van haar leven. ‘Eva’ is een indringende musical over vriendschap, ziekte, boosheid, moeilijke beslissingen en momenten van vreugde, plezier en verdriet.
 

Nieuws

menu