Irish Festival en Bluesfestival Hoogeveen in De Tamboer gaan door, maar kleiner en in hetzelfde weekend

Dana Fuchs op het Bluesfestival in 2018 in De Tamboer Foto: André Weima

Het nieuwe theaterprogramma van december en januari van theater De Tamboer is bekend. Onder anderen Herman van Veen, Plien en Bianca, Simone Kleinsma, Javier Guzman, de Rocky Horror Show, Dolfje Weerwolfje en André Kuipers met Space Academy komen dit najaar naar Hoogeveen.

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 november houdt De Tamboer een aangepaste editie van het Irish Festival en Bluesfestival Hoogeveen. Het volledige programma is te vinden op www.detamboer.nl.

Irish Festival en Bluesfestival Hoogeveen

Nu het theaterseizoen weer losbarst kunnen ook de indoor festivals in Hoogeveen niet ontbreken, vindt programmeur Rudie Reinders. „We organiseren het Irish Festival en Bluesfestival Hoogeveen dit jaar in één weekend”, vertelt hij. ,,Wij hebben natuurlijk niet zo’n lange voorbereidingstijd als voorheen. Toch vonden we het zonde om de festivals nog een jaar te moeten missen. We zijn ontzettend blij dat het nu toch door kan gaan. Ik ben druk bezig met alle voorbereidingen en boekingen. Het zal een kleiner festival worden dan normaal, waarbij we dus ook minder publiek kunnen ontvangen. Maar daarom natuurlijk niet minder leuk. Wie erbij wil zijn, raad ik aan om snel kaarten te kopen.”

Kaarten zijn te bestellen via www.detamboer.nl

Nieuws

Meest gelezen