Het Podium bevestigt Golden Years of David Bowie en Comedytunes Comedynight

Golden Years of David Bowie. Eigen foto

Het Podium in Hoogeveen heeft twee nieuwe shows in het voorjaar bevestigd: Comedytunes Comedynight op 4 maart en Golden Years of David Bowie op 26 maart. De kaartverkoop voor beide shows is gestart via hetpodium.nl.

David Bowie zei: “ Make the best of every moment ”. En dat is precies wat Golden Years doet. Dit unieke eerbetoon aan The Thin White Duke speelt de songs uit de jaren ‘70 en vroege jaren ‘80: Bowies gouden tijd. Je hoort hits van de legendarische albums, zoals Hunky Dory, Ziggy Stardust, Aladdin Sane, Station to Station, de Berlin trilogy, Scary Monsters en Let’s Dance. Stuk voor stuk klassiekers.

Golden Years blaast de magie van Bowie nieuw leven in. De Golden Years-zanger weet de stem en uitstraling van de koning van de glamrock behoorlijk te benaderen.

Comedytunes Comedynight

Na de uitverkochte eerste editie is Comedytunes terug in het Comedycafé van Het Podium met Silvester Zwaneveld, Ruud Smulders, Kristel Zweers en Jacob Spoelstra. Drie van Nederlands beste comedians en een MC vertellen in hoog tempo de meest absurde, hilarische verhalen.

Nieuws

Meest gelezen