De Tamboer trakteert: Kodo leert vechten tegen ninja's in De Tamboer

Maximaal 3 kolom! Ida van Dril - Kodo, het geheim van de Samurai.

Maximaal 3 kolom! Ida van Dril - Kodo, het geheim van de Samurai. onbekend

Hoogeveen - Theater De Tamboer bestond in april vijftig jaar. Een prachtige mijlpaal die het theater samen met Hoogeveen wil vieren

2017 is daarom uitgeroepen tot jubileumjaar, waarin De Tamboer iedere maand een speciale actie of aanbieding aankondigt. In mei trakteert De Tamboer op vijftig gratis stoelen voor de voorstelling Kodo & het geheim van de Samurai (6+) op zondag 14 mei.

Reserveer snel op www.detamboer.nl met promocode 'vijftig' om gebruik te maken van deze aanbieding, maximaal twee kaarten per adres. Let op: wie het eerst komt, het eerst maalt, vol is vol.


Kodo woont aan de rand van een mysterieus woud. Zijn vriend de Vos leert hem vluchten, zijn vader leert hem vechten tegen ninja's. Wat is beter: vluchten of vechten? En komt Kodo er ooit achter waar zijn moeder is.

Verhaal over angst en moed

Ida van Dril brengt met poppen een spannend verhaal over angst en moed tot leven. Ida van Dril is zelfstandig theatermaker. Na het afronden van haar opleiding speelde ze een aantal jaren bij verschillende jeugdgroepen. In haar eigen voorstellingen specialiseert ze zich in het vertellen van verhalen, waarbij gedachten en emoties hoorbaar worden middels poppen en objecten.

Het decor prikkelt de fantasie en spreekt tot de verbeelding. De prachtige illustraties van Mark Janssen worden in de voorstelling Kodo op een wonderlijke manier tot leven gebracht.