De Tamboer rolt rode loper uit voor Maurice Mulderij en Bartho Braat: Landelijke theaterpremière Sterke zwakke mannen

Maurice Mulderij en Bartho Braat.

Maurice Mulderij en Bartho Braat. Foto: Jaap Reedijk

Theater De Tamboer rolt vrijdag 8 oktober de rode loper uit voor de landelijke theaterpremière van Maurice Mulderij uit Hoogeveen en de bekende acteur Bartho Braat. Het duo presenteert met Sterke zwakke mannen, een muziektheatervoorstelling over de ingewikkelde relatie tussen vader en zoon.

De voorstelling vertelt een humoristisch, melancholisch, muzikaal en ontroerend verhaal met thema’s als liefde, relaties en ziekte. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via detamboer.nl.

Het schuurt

Het schuurt continu tussen vader en zoon, maar ze kunnen ook niet zonder elkaar. De hippe zoon is Love Coach, cabaretier en maakt gevoelige liedjes, waar de vader maar het zijne van vindt. De zoon adoreert zijn moeder en rekent zijn vader de scheiding aan. Vader zou graag een nieuwe vrouw ontmoeten, maar verder dan hilarische taferelen door het lovecoachen van de zoon komt het helaas niet. Als de zoon dan eindelijk achter het geheim van zijn vader komt, is vader al niet meer aanspreekbaar. Voor hem is het geheim werkelijkheid geworden.