De Dutch Eagles zijn terug in De Tamboer

Dutch Eagles. Mark David

Hoogeveen - De Dutch Eagles zijn donderdag 30 januari terug in De Tamboer met Gold. Wie ze al eens live heeft gezien weet dat de Dutch Eagles bewezen muzikale goudzoekers zijn.

De hits van the Eagles worden gecombineerd met juweeltjes van andere artiesten uit de gouden tijd van de popmuziek. De heren zijn hun gewicht in goud ruimschoots waard, zo blijkt wel uit hun onovertroffen weergave van de songs. Smelt met de ogen dicht weg in de meerstemmige samenzang en de weergaloze gitaarsolo’s.

Tribute band

Dutch Eagles is een succesvolle Nederlandse tribute band die al meer dan 300.000 kaarten hebben verkocht. The Eagles bestaan ruim 40 jaar, en Dutch Eagles bestaan al ruim 10 jaar en treden op in zowel binnen- als buitenland.

Naast grote hits zingen ze in hun shows ook minder bekende nummers. De groep bestaat uit Arto Boyadjian (gitaar en zang), Dennis Allaert (gitaar, percussie en zang), Jaco van der Steen (bas en zang), Ruben van Mastrigt (keyboard, zang en mondharmonica), André Kemp (drums en zang) en Dennis Wind (gitaar en zang). Alle zes hebben ze een prachtige stem en laten ze de sound van The Eagles schijnbaar moeiteloos weerklinken.

Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Nieuws

menu