‘Famke Louise maakt er een groot feest van’

Persfoto Famke Louise

Hoogeveen - Meer denken in doelgroepen, dus ook wat voor tieners organiseren. En wat is er dan beter dan een Teenage Party, dachten ze bij Het Podium. Bekende Nederlander Famke Louise is op 18 mei van de partij dus dat kan niet anders dan een succes worden. Manager Harm Jan Endema heeft zin in de avond.

Samen met de nieuwe collega’s van theater De Tamboer is de Teenage Party in gang gezet. ‘Er worden er dit jaar vier gehouden. Drie bij ons in Het Podium, een in De Tamboer. Deze eerste is al veel belovend. Het gaat hard met de kaarten en samen met dj Joep gaat Famke er een groot feest van maken.‘ Om iedereen in de stemming te brengen, wordt er komende maandag op verschillende middelbare scholen een verrassing langsgebracht. Wat dat is verklappen we nog even niet.’

De Teenage Party is toegankelijk voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar.

Model, vlogger en zangeres

Bekend als vlogger, model en zangeres scoorde Famke Louise eind 2017 samen met Boef en Frenna een hit met Op Me Monnie. Sindsdien lijkt alles wat ze aanraakt in goud te veranderen. De 19-jarige Famke Meijer startte in februari 2016 een Youtube-kanaal onder haar bijnaam Famke Louise. Ze plaatst video’s over mode, schoonheid en deelt vlogs over haar eigen leven. Famke was in 2017 in het tv-programma Models in Paris: het echte leven te zien.

De single Fan, die ze in maart samen met Ronnie Flex uitbracht, bereikte binnen één dag 1 miljoen streams. Ook werkte ze mee aan de Tweede Paasdag single van Arjen Lubach. De avond wordt gehouden van 19.30 tot 23.30 uur. Kaarten zijn te verkrijgen in de voorverkoop.

Nieuws

menu