Zwaarbevochten zege Hollandscheveld

Hollandscheveld speelde een aanvallender tweede helft.

Hollandscheveld speelde een aanvallender tweede helft.

De mannen van Hollandscheveld gingen zaterdag op bezoek bij CVV Fit Boys, een ploeg die het Hollandscheveld in het behoorlijk lastig heeft gemaakt. Dat bleek ook weer deze wedstrijd.

De eerste helft was een gelijk opgaande met kansjes voor beide. In de tiende minuut kreeg Hollandscheveld een corner te nemen, maar de inzet van Strijker was te slap om de keeper te verrassen. Binnen het kwartier kreeg Hollandscheveld een domper te verwerken als de sterk spelende Blokzijl geblesseerd uitvalt. Kiers was zijn vervanger. Dat de thuisploeg van wanten weet werd snel duidelijk. Balverlies op het middenveld was er debet aan dat Fit Boys in de omschakeling op 1-0 kwam via Hilberts. Fit Boys was op dat moment de ploeg die door wou drukken en een schot van dezelfde Hilberts belande op de paal.

Hollandscheveld na rust agressiever

Na de rust een agressiever Hollandscheveld welke de thuisploeg vast probeerde te zetten. De eerste kans was voor Strijker die een voorzet van Span niet binnen wist te knikken. Een minuut later was het wel raak als een vlot lopende aanval over Snippe en Strijker door Bijl tot doelpunt werd gepromoveerd. Hollandscheveld leek de wedstrijd binnen het uur naar zich toe te trekken, maar een levensgrote kans was niet aan Strijker besteed. In de 65 e minuut kwam Hollandscheveld goed weg toen Vos onder een hoge bal doorging, maar de spits van FitBoys voor het lege doel over schoot. Toen Odink voor Bijl in het veld kwam werd de aanval ververst met nieuw bloed om wat te forceren. Uiteindelijk wist Strijker tien minuten voor tijd de winnende binnen te koppen uit een corner van Snippe. Smetje op de verder sportieve wedstrijd was de rode kaart voor een speler van Fit Boys wegens aanmerkingen op de leiding. De thuisploeg pompte nog wel lange ballen naar voren, maar de winst ging mee naar Hollandscheveld. Eindstand: 1-2.