VVAK vertoont wanprestatie

VVAK levert een wanprestatie tegen Nagele. Foto: L.Meinen

VVAK heeft in de uitwedstrijd tegen Nagele een pittige nederlaag geleden. Na 45 minuten stond er een 2-0 achterstand op het scorebord. De volgende 45 minuten gaven de mannen van trainer Rolf Drent niet thuis en kon Nagele de score heel simpel en eenvoudig uitbreiden naar een eindstand van maar liefst 8-0.

Met de van een blessure teruggekeerde Danny Kreuze begon VVAK hoopvol aan de wedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst, Nagele. Maar al in de 7e minuut kwam VVAK op achterstand. Het was Ad Withaar die van een zeer langdurige blessure terugkeerde en voor de eerste keer moest een blunderende keeper Tim Stille de bal uit het net halen. 10 minuten later tekende wederom Withaar na geknoei in de VVAK-verdediging de 2-0 aan. Bij VVAK ontbrak de scherpte, te weinig inzet, geen beleving en vooral de wil om de duels aan te gaan. Tegen een fysiek sterke ploeg konden geen potten worden gebroken. Vlak voor rust kregen de bezoekers in de gehele eerste helft welgeteld één kans om te scoren. Erik Sieders gaf een rake voorzet die Joran Botter via de doelman naast kopte. Beide teams zochten de thee op met een 2-0 stand in het voordeel van Nagele.

Tweede helft wanvertoning VVAK

Vanaf de aftrap was er veel balverlies voor VVAK en weer gaf Ad Withaar doelman Stille het nakijken die zijn hattrick voltooide. Toen enige minuten later bij een corner keeper Stille mis tastte en ook de verdediging van VVAK niet alert reageerde stond via J. v.d. Vijgh de 4-0 op het scorebord. Hierna geloofde VVAK het wel en was er van enige tegenstand totaal geen sprake meer. Nagele was heer en meester en VVAK was zaterdag kennelijk niet in staat om ook maar een klein beetje mee te doen.

In een tijdsbestek van 10 minuten liep Nagele uiteindelijk uit naar een monsterscore van maar liefst 8-0 via doelpunten van Sander en Thomas Koene. Uiteraard een zeer verdiende overwinning voor Nagele na een totale off-day van de zijde van VVAK. Over twee weken speelt VVAK een thuiswedstrijd tegen VCG uit Geesbrug.

Nieuws

menu