Wandelen en hardlopen voor het goede doel

Het nieuwe gebouw van VIOS.

De Snelle Rakkers organiseert aanstaande zondag 18 september een benefiet wandel- en hardloopevenement voor IJsvereniging VIOS. Ook voor hardlopers die van een cross houden is er een parcours uitgezet.

Het zal niemand ontgaan zijn maar het is al wel weer bijna twee jaar geleden dat de kantine van de IJsvereniging VIOS in Hollandscheveld in vlammen is opgegaan. Helaas kon er van het verzekerde bedrag niet gebouwd worden wat voor ogen stond, maar met heel veel sponsoring van heel veel bedrijven en vrijwilligers is de kantine nu al wel weer wind en waterdicht. Dankzij de enorm gestegen prijzen van alle materialen wordt deze benefiet actie georganiseerd om ook in en rondom de kantine alles zo te maken dat iedereen straks weer volop kan genieten van de ijspret. De wandeltocht gaat door de bossen rond Hollandscheveld. We kan gekozen worden voor een wandeling van 5 of 10 kilometer. De wandeltocht start tussen 10 en 12 uur.

Korte en lange cross

Om 13.00 uur wordt er een korte Cross gehouden van 2500 meter over het oude parcours van de VIOS Cross. Om 13.45 uur de Lange Cross van 7500 meter en is dan drie ronden. Tijdens deze dag is er live muziek. Ook is er koffie en lekkers te koop. Inschrijfgeld is 8 euro per persoon. Alle opbrengsten zullen ten goede komen aan de ijsvereniging. Voor elke deelnemer, wandelaar of hardloper, is er nog een prijs door een verloting. Deze zijn beschikbaar gesteld door de middenstand. Hopelijk word het een gezellige dag met veel deelnemers.

Nieuws

menu