Vv Noordscheschut heeft nieuw machinepark

Nadat de privatisering van het sportpark De Meulewieke 8 jaar geleden heeft plaatsgevonden, is dit jaar de stap genomen om het gehele machinepark te vernieuwen.

Op de foto al de vrijwilligers die ons dagelijks enorm trots maken met het nieuwe machinepark (Jan Botter ontbreekt)

Op de foto al de vrijwilligers die ons dagelijks enorm trots maken met het nieuwe machinepark (Jan Botter ontbreekt) Foto: André Weima

Dit alles om het onderhoud van de velden goed en nog beter uit te kunnen voeren en de kwaliteit van de accommodatie op peil te houden. Zowel voor het onderhoud van het kunstgras- als de natuurgrasvelden zijn verschillende nieuwe machines aangeschaft die het ‘de mannen van achter’, de vrijwilligers van vv Noordscheschut die dagelijks de veldwerkzaamheden uitvoeren, eenvoudiger en makkelijker zullen maken de kwaliteit van het sportpark op niveau te houden.

Weloverwogen zoektocht

Een serieuze en weloverwogen zoektocht voor een leverancier voor deze specifieke machines heeft het bestuur van vv Noordscheschut doen besluiten met MTH machine techniek in zee te gaan. Na een aantal weken van vertraging, mede door de blokkade van het Suez-kanaal, was het woensdag dan eindelijk zover dat al het nieuwe materieel op het sportpark arriveerde.

„We verwachten uiteraard met de aanschaf van deze nieuwe machines onze accommodatie nog jarenlang goed te kunnen onderhouden en door deze kwaliteitsimpuls het onze vrijwilligers, waar we enorm trots op zijn, wat makkelijker te maken om de dagelijkse (veld)werkzaamheden uit te voeren”, vertelt het bestuur van vv Noordscheschut.