Vrouwen HZVV laten punten aan Be Quick'28

HZVV liet Be Quick'28 met de winst vertrekken. Foto: Andre Weima Fotografie Tel: 0650

HZVV Vrouwen 1 en Be Ouick ‘28 Vrouwen 2 uit Zwolle zijn twee ploegen die er tegen elkaar over het algemeen een vermakelijke wedstrijd van weten te maken. Ook dit weekend leek het erop dat het een spannende wedstrijd zou worden, maar uiteindelijk kreeg HZVV weinig kansen en ging Be Quick met de winst naar huis.

Ook afgelopen zaterdag leek het een vermakelijke wedstrijd te worden toen Be Quick al in de achtste minuut een kans kreeg op een goal maar de inzet van de Zwolse spits ging via de paal het doel weer in. HZVV liet zich in het begin van de wedstrijd ook niet onbetuigd en via Cheyene Maulany kon men richting het doel van de tegenstander maar de keepster van de gasten wist de bal van haar voeten te plukken. Een minuut later ging het mis voor de ploeg uit Hoogeveen. de bal werd niet goed uitverdedigd door de HZVV verdediging en Be Quick wist gebruik te maken van de kans waardoor de 0-1 werd aangetekend. Dit was meteen de ruststand na een eerste helft waarin HZVV verder geen vuist kon maken.

Veldspel in tweede helft verzorgder

De tweede helft liet een iets beter HZVV zien en hierdoor werd de wedstrijd ook een stuk leuker om naar te kijken. Het veldspel van beide ploegen werd wat verzorgder met als resultaat dat het spel heen en weer golfde maar men moest wachten tot de 73e minuut tot er weer een mogelijkheid kwam, ditmaal via Lyanne Neutel die op doel af kon maar op het laatste moment wist een verdedigster de bal via een geweldige verdedigende actie nog weg te tikken. Beide ploegen wisten hierna geen kansen meer te creëren waardoor de ruststand ook de eindstand werd na een wedstrijd waarin HZVV weinig kansen kreeg maar met iets meer oog voor elkaar misschien een punt had kunnen halen.

Nieuws

menu