Valse start voor HHV

HHV en Woudenberg in gelijk opgaande eerste helft. Foto: Andre Weima Fotografie Tel: 0650

De PLUS Cappendijck-formatie startte de competitie op zaterdag 10 september 2022 tegen Woudenberg, wat een onbekende tegenstander was voor de Hollandschevelders. Met een goede generale op dinsdag in een oefenwedstrijd tegen ZKC, was er bij HHV genoeg vertrouwen om deze competitie in te gaan. HHV was er dan ook op gebrand om deze eerste thuiswedstrijd tot een goed resultaat te brengen.

In de aanval startten: Sem Dekker, Jarno Hein, Laura Doldersum en Mandy Schuring. In de verdediging begonnen Ruben Biemolt, Corneel Kikkert, Estelle Boes en Birgit Strijker. In de beginfase van de wedstrijd kwam HHV op voorsprong, die ze lang wisten vast te houden. In het tweede deel van de eerste helft kon Woudenberg de achterstand wegwerken om uiteindelijk aan het eind van de eerste helft de score om te zetten naar een voorsprong. Met één punt verschil in het voordeel van Woudenberg werd er gerust (10-11).

Tandje bijzetten

Trainer/coach Rick Duinkerken gaf aan dat er wel een tandje bijgezet moest worden om deze wedstrijd met een positief resultaat voor HHV te laten eindigen. Uitgaan van eigen kracht en minder letten op de scheidsrechter. Na de rust was het eerste doelpunt voor Woudenberg, dat daarmee de stand naar 10-12 bracht. HHV moest dit gat van twee weer dicht zien te maken om de aansluiting te houden en niet te ver achter te geraken. Uiteindelijk slaagde HHV er in de tweede helft in om de stand weer gelijk te trekken, maar is geen enkele keer meer op voorsprong gekomen. Aan het eind van de wedstrijd trok Woudenberg aan het langste eind en won met 16-19. Volgende week wacht een uitwedstrijd in Zwolle tegen Oranje Zwart.

Nieuws

menu