VCG vernederd NKVV

VCG liet NKVV geen enkele ruimte. Foto: Andre Weima Fotografie Tel: 0650

Paasmaandag nam VCG het op tegen NKVV. Na een slappe eerste helft werd NKVV in de tweede helft overlopen. De thuisclub scoorde tot in de dubbele cijfers (10) en liet NKVV met nul doelpunten huiswaarts gaan. De wedstrijd stond onder leiding van Dhr. Brussen uit Coevorden.

Slap en slordig, zo kon de eerste helft worden genoemd. NKVV leek na tien minuten op voorsprong te komen, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. In de 23e minuut was het Levi Dekker die de bal voorgaf en Enrico Schonewille liet doelman Hugen kansloos. Vlak voor rust werd de score verdubbeld. Joey Kikkert frommelde de bal achter de doelman en zette de 2-0 op het scorebord. Op slag van rust was het Mark Brinks die de voorzet van Schonewille op waarde schatte en de 3-0 binnen tikte.

Topschutter Schonewille scoorde vijfmaal

Na de rust was er geen houden aan voor NKVV, Schonewille werd telkens de diepte in gestuurd en de topschutter van de 5e klasse bracht zijn doelpunten totaal, door vijfmaal te scoren in de tweede helft, op 28 doelpunten. Een kwartier voor het eind was het weer Schonewille die de door kon naar het doel, hij omspeelde de doelman, ditmaal gaf hij de bal aan de jeugdige Mitchell Pastoor die zijn eerste doelpunt in de hoofdmacht maakte. Even later kreeg VCG een vrijebal die door Dinand Post keihard op de lat geschoten werd, Pastoor was alert en kopte de 10-0 eindstand binnen. Zaterdag 23 april speelt VCG thuis tegen Blokzijl, de wedstrijd begint om 14:30 uur.

Nieuws

menu