VCG verliest door fouten

Mike Pastoor wordt gefeliciteerd na zijn goal.

VCG ontving deze zaterdag Nagele op sportpark de Heidepol, na een fraaie openingstreffer waren het de gasten die profiteerden van fouten en de punten meenamen naar de polder.

De eerste kans was voor de gasten maar het schot ging voorlangs. In de vierde minuut was het Maiik Pastoor die met een fraai schot doelman Miedema kansloos liet: 1-0. Lang kon de thuisploeg niet genieten want, Thomas Koene profiteerde van een zachte terugspeelbal en omspeelde doelman Sander van der Sleen en schoof de gelijkmaker binnen. VCG leek even van de wijs maar herpakte zich enigszins en ging op jacht naar de voorsprong.

Buitenspel

Enrico Schonewille was regelmatig zijn opponent de baas maar werd zeker 3 maal teruggefloten door, de niet sterk acterende, arbiter Loof uit Pesse. In de twintigste minuut leek de thuisploeg op voorsprong te komen. Een schot van Pastoor leek in de kruising te verdwijnen maar Miedema redde bekwaam. Aan de andere kant was het wel raak een vrijebal van Dennis Koene werd van richting veranderd en liet Van der Sleen kansloos. Even later was het weer Nagele dat werd geholpen. Pastoor wilde een corner uit de doelmond koppen maar kreeg de bal tegen de hand, de strafschop werd gekeerd door Van der Sleen. Toch kwamen de gasten op 1-3 ditmaal kregen ze hulp van de arbiter. Sander Koene ontving de bal in buitenspel positie maar mocht de 1-3 op zijn naam zetten. Vlak voor rust kopte Erwin Doorn de 2-3 binnen.

VCG na rust op jacht naar gelijkmaker

In de tweede helft ging VCG op jacht naar de gelijkmaker. Doorn schoof door naar voren waardoor er achter meer ruimte kwam voor de gasten. VCG kwam niet echt tot gevaar en in de laatste minuut was het Sander Koene die wedstrijd besliste door 2-4 op het scorebord te zetten. Al met al een teleurstellend begin van de competitie. Zaterdag 23 oktober speelt VCG uit tegen SVBS’77 in Belt Schutsloot aanvang 14.30 uur.

Nieuws

menu