VCG overlopen door koploper

Doelman Van der Sleen met één van zijn vele reddingen.

In een tijdsbestek van een kwartier was de wedstrijd tegen MSC beslist in het nadeel van VCG, dat met 5-0 onder de voet gelopen door de thuisploeg.

Onder leiding van arbiter Kamman was het MSC dat meteen het heft in handen nam. Toch was het VCG wat de errste kans kreeg. In de 27e minuut kwam MSC op voorsprong, Jesse Bakker kreeg alle vrijheid en schoot de 1-0.

Van de wijs

VCG leek niet van de wijs maar in de 35e minuut was Soufiane el Kadouri die de 2-0 maakte. VCG was de weg helemaal kwijt want een minuut later was het Bakker die profiteerde van slap verdedigen en Sander van der Sleen het nakijken gaf, 3-0. Nog Voor rust maakte Sven Lefferts de 4-0 en wederom zag de verdediging er niet solide uit. De donderspeech in de rust pakte niet goed uit want in de 47e minuut zette Yves Spruit de 5-0 eindstand op het scorebord. VCG kwam er niet aan te pas en het was aan doelman Van der Sleen en de onzorgvuldigheid van de voorwaartsen te danken dat het slechts 5-0 werd. Tegen het eind kregen de gasten toch nog een kansje. Enrico Schonewille reageren goed op een te korte terugspeelbal, omspeelde de keeper maar schoot NRC next. Zaterdag 21 mei speelt VCG thuis tegen Steenwijker Boys, de wedstrijd begint om 14:30 uur.

Nieuws

menu