Trainers wissel bij de Budovereniging Hoogeveen

V.l.n.r. Marieke Hessels, Janienke Roelfsema, Bertil Heijs, Albert de Boer en Ludo Bennen.

Bij de Budovereniging Hoogeveen is er een wisseling van de wacht. Na jaren verbonden te zijn geweest aan de vereniging, gaan trainers Albert de Boer en Ludo Benning afscheid nemen. Gelukkig zijn er nieuwe trainers gevonden om hun werk voort te zetten.

Enige tijd geleden heeft het trainersduo Albert de Boer en Ludo Bennen aangegeven te willen stoppen met lesgeven. Albert heeft een lange tijd deel uitgemaakt van de vereniging, begonnen als judoka, opgeklommen tot voorzitter en zijn loopbaan afgesloten als trainer van onze A judoka’s.

A-judoka’s zijn judoka’s met een beperking

Bij zijn aanvang als trainer heeft Albert aan Ludo Bennen, zijn judomaatje van destijds, gevraagd of hij dat samen wilde doen en zo geschiedde. Albert en Ludo hebben het aantal judoka’s doen groeien van 10 bij aanvang tot 40 bij vertrek, waarvoor de vereniging hen natuurlijk zeer dankbaar voor zijn. Vertrek van een trainer of in dit geval twee geeft een voorzitter altijd grote kopzorgen, waar haal je zo snel een nieuwe trainer vandaan. Na al de contacten geraadpleegd te hebben zijn gelukkig een nieuwe trainster en een nieuwe assistent gevonden namelijk Janienke Roelfsema en Marieke Hessels. Zij zullen het werk van de beide heren voort gaan zetten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de lessen kom dan gewoon eens kijken in het activiteiten centrum de Magneet in Hoogeveen de lessen zijn op donderdagavond.

Nieuws

menu