Tiendeveen verlengt contracten met trainer en staf technische staf

Op de foto achterste rij van links naar rechts: Stephan Gort, Brian Padding, Geralda Wulff-Booij. Voorste rij: Michel van Essen (hoofdtrainer) en voorzitter Rudy Kleine.

Op de foto achterste rij van links naar rechts: Stephan Gort, Brian Padding, Geralda Wulff-Booij. Voorste rij: Michel van Essen (hoofdtrainer) en voorzitter Rudy Kleine. VV Tiendeveen

Het bestuur van Tiendeveen heeft het contract met trainer Van Essen verlengd en ook de technische staf blijft het komende seizoen actief.

Trainer/coach Michel van Essen heeft afgelopen donderdagavond zijn contract met een seizoen verlengd. De oefenmeester keerde tijdens de slotfase van het afgelopen seizoen terug bij de dorpsclub, de stijgende lijn werd ingezet, echter ontkwam de club niet aan degradatie en komt men dit seizoen uit in de vijfde klasse. Het bestuur is tevreden over de huidige prestaties van de hoofdmacht en spreekt met deze contractverlenging het volste vertrouwen uit dat men in de toekomst weer de weg naar boven in kan gaan zetten.

Technische staf compleet

Op sportief gebied is de club eveneens zeer tevreden over de technische staf: Ook met Brian Padding, Roy Beekelaar, Stephan Gort en sportverzorgster Geralda Wulff-Booij is contractverlenging overeengekomen, eveneens voor de duur van een seizoen.