Tiendeveen speelt gelijk tegen SC Angelslo, waar in de tweede helft meer kansen waren de volle punten in eigen huis te houden

Tiendeveen en Angelslo scoorden beide maar een keer.

Tiendeveen en Angelslo scoorden beide maar een keer. Foto: Andre Weima Fotografie Tel: 0650

De mannen van trainer Michel van Essen kregen SC Angelslo op bezoek, die nog volop gaan voor de derde periode met een reeks van vier overwinningen. Tiendeveen wil zich herstellen van juist een mindere reeks mede door een aantal blessures. In een levendige wedstrijd werden genoeg kansen gecreëerd voor beide doelen maar aan beide kanten viel maar één doelpunt te noteren (1-1).

De eerste snelle aanval van Tiendeveen via Ruthger Gort leverde al een doelpunt op. Hij glipte langs zijn directe tegenstander en vrij richting doelman Osman Kunt en gaf de bal opzij naar Jeffrey Boxma, die de 1-0 binnen kon schuiven. SC Angelslo had ook al snel langszij kunnen komen maar Joeri van der Tuin krulde de bal net over het doel. Yoran Reinderink knalde een paar minuten later op Sander Lubbers. De rebound kwam in het zijnet. Robert Stille boogde voor Tiendeveen de bal in de lange hoek maar doelman Kunt pakte stijlvol. In de extra tijd had SC Angelslo profijt van een foutje van scheidsrechter Adnan Tatar, die meende, dat de bal over de zijlijn was geweest. De onterechte ingooi leverde een aanval op, die een voorzet opleverde die door Yoran Reinderink in tweede instantie binnen werd geschoven(1-1).

Betere kansen

Sebastiaan Kroesen had de eerste kans namens de gasten maar Sander Lubbers bracht redding. Ruthger Gort kreeg een kopkans na een voorzet maar Kunt greep goed in. Joeri van der Tuin had zijn vizier nog steeds te hoog af gesteld waardoor de vrije bal opnieuw over ging. Dominique Wiffers kon weer speelminuten maken na een blessure en dwong doelman Kunt tot een redding. Met nog een kwartier te gaan moest Yoran Duman doelman Lubbers assisteren na een hoekschop door de bal van de doellijn te schieten. Ruthger Gort zocht het doel ook nog eens te hoog na aangeven van Glenn Kleine zodat ook hier de treffer uit bleef. Zo bleef de wedstrijd in evenwicht en met enkele extra minuten floot scheidsrechter Tatar deze wedstrijd naar de geschiedenis.