Tiendeveen onderuit in Wildervank

Tiendeveen hier op archieffoto tegen SJS. Foto: Andre Weima Fotografie Tel: 0650

Het bestuur van de v.v. Tiendeveen heeft afgelopen week trainer Marco Reitsma op non-actief gesteld, die per direct opgevolgd wordt door Michel van Essen. Deze was zaterdag voor het eerst op de bank bij Tiendeveen in Wildervank en zag het team met 3-0 verliezen.

Op een hobbelig hoofdveld wist Wildervank de eerste kans te creëren, maar laatste man Yoran Duman wist de bal nog net te blokken. Kadir Tangor knalde voor Tiendeveen de bal hard over het doel bij Lourens Huizing. Na 26 minuten werd de score geopend door Robert Nullmeyer, die met een diagonaal schot doelman Sander Lubbers passeerde. Tien minuten later werd de stand verdubbeld toen Jivan Prins van buiten het strafschopgebied de bal in de bovenhoek knalde wat de ruststand op 2-0 gezet.

Meer grip zonder te scoren

In de tweede helft kwam de wedstrijd steeds meer in de grip van Tiendeveen maar het scoren bleek zaterdag ook weer lastig. Jeffrey Boxma dook ineens vrij voor het doel op bij Wildervank maar schoot over. Kort daarna was er opnieuw een vrije bal randje zestienmeter bij het doel van Wildervank. Mitchell van Goor knalde hard op de vuisten van doelman Huizing. Kadir Tangor schoot een slecht uitverdedigde bal nog een keer ineens op doel maar de uit positie staande Huizing zag de bal over vliegen. Vlak voor tijd werd de uiteindelijke 3-0 overwinning aangetekend door Nick Siebring.

Nieuws

menu