Tiendeveen laat twee punten liggen tegen SC. Angelslo

Tiendeveen had overwicht, maar eindigde met een gelijkspel. Foto: Andre Weima Fotografie Tel: 0650

Tiendeveen leek zaterdag de eerste overwinning binnen te halen maar verloren in de extra tijd van de tweede helft alsnog twee punten. Op slag van rust scoorde Dominique Wiffers voor Tiendeveen. Na de gelijkmaker scoorde Wiffers opnieuw maar vlak voor tijd werd er onnodig een doelpunt geïncasseerd

Opnieuw moest er uitgeweken worden naar het tweede veld. Het hoofdveld bleek voor een groot deel niet vorstvrij te worden. Op het zonovergoten veld schoot Kenny Shonowo namens de gasten de eerste kans hard over bij doelman Sander Lubbers. Vervolgens werd Robert Stille kort voor het doel bij Jordy Tent nog net afgeblokt. Tiendeveen hield een overwicht en Jeffrey Boxma kon een snelle aanval ook net niet binnen schuiven. Danny Stuifzand zag zijn vrije bal spectaculair uit de hoek geranseld. SC Angelslo stelde er niet veel gevaarlijke momenten tegenover en gebruikte veel energie om scheidsrechter Jansen te bekritiseren. Tiendeveen kwam verdiend voorsprong vlak voor rust door Dominique Wiffers, die een voorzet van Danny Stuifzand ineens binnen knalde.

Tweede helft met teleurstellend einde

In de tweede helft viel de gelijkmaker vrij snel toen Gezim Luli een vrije bal fraai in de kruising knalde. Een domper voor Tiendeveen maar het spel werd weer opgepakt en in twee minuten tijd had Dominique Wiffers de voorsprong op zijn schoen maar beide keren bracht Jordy Tent redding voor de gasten. Na bijna 70 minuten viel de 2-1 na een goede aanval waar Dominique Wiffers de voorzet van Jorden Fik fraai koppend af rondde. SC Angelslo zag een schot van Joey de Groot gestopt door Lubbers en mocht van geluk spreken, dat Tiendeveen de score niet uitbreidde, want in de slotfase stiftte eerst Ruthger Gort de bal over doelman Tent tegen de deklat en de terugspringende bal kwam via Boxma bij Danny Stuifzand die opnieuw op de lat schoot. Direct hierop kreeg Nino Pitta wegens aanmerkingen op de leiding zijn tweede gele kaart getoond en kon inrukken. In de extra tijd verloor Tiendeveen toch nog twee punten. Thom de Vries kon ongehinderd een vrije bal van Gezim Luli binnen knallen. Eindstand 2-2. Volgende week speelt Tiendeveen weer een thuiswedstrijd, dan tegen Nieuw Balinge, aanvang 24.30 uur.

Nieuws

menu