SC Elim verlengt contracten van trainers

SC Elim heeft de technische staf voor volgend jaar compleet.

SC Elim heeft de technische staf voor volgend jaar compleet. Foto sc Elim

De technische commissie van sc Elim heeft de contracten van hoofdtrainer Erwin Sikkes, tweede trainer Jan Schraa, keepertrainer Gert Benjamins en verzorger Annemieke Alting verlengd.

Elftalleider Robert Smit, grensrechter Harry Hoogeveen en teammanager Bertus Benjamins hebben aangegeven door te gaan waardoor de staf voor komend seizoen compleet.

Sc Elim heeft de ambitie om met vooral spelers uit eigen dorp, jeugdspelers die doorstromen naar de senioren en spelers uit de regio stappen te maken in de ontwikkeling om zo hoog mogelijk te spelen voor zowel het eerste en tweede elftal en de jeugdelftallen.

Veel vertrouwen

„Uit het verlengen van onze contracten voor seizoen 2023/2024 spreekt veel vertrouwen”, aldus hoofdtrainer Erwin Sikkes. „Ik ga straks mijn vierde jaar in bij sc Elim en heb het naar mijn zin bij deze club.”

Volgens hem zit er nog veel rek in deze selecties en is het een fijne groep om mee samen te werken. „We hebben met elkaar een mooie club, die vele vrijwilligers rijk is en een accommodatie die zeker mee kan in deze tijd. We hebben de mogelijkheid om op gras en op kunstgras te trainen, wat voor een trainer geweldig is.”


„Vorig seizoen hebben we een heel goed gedraaid”, aldus de trainer. „Dat willen we met elkaar graag voortzetten. Dit seizoen zijn we geplaatst in regio Oost wat voor ons een mooie ontwikkeling is. Ook wat betreft het bezoeken van nieuwe accommodaties en tegenstanders.”

Sikkes heeft bewust in het begin van het seizoen nog geen doelstelling uitgesproken met het team en de club, vanwege de nieuwe klasse en onbekende tegenstanders. „De doelstellingen gaan we in de winterstop bespreken en we dan ons uiterste best doen om stappen te maken in onze ontwikkeling als club, als team en als individu.”