Rudie Pol nog twee jaar assistent-trainer hoofdklasser Hoogeveen

Rudie Pol. Foto: Gerjo Stegeman

Rudie Pol zal ook de komende twee seizoenen actief zijn als assistent-trainer bij Hoogeveen zondag. Eerder tekende hoofdtrainer Nico Haak al bij voor twee seizoenen. Daarnaast werd bekend dat de technische commissie verder wordt versterkt.

De 59-jarige Pol is bezig aan zijn vijfde seizoen als assistent-trainer. Als speler begon hij ooit bij VVAK om vervolgens de overstap te maken naar Hoogeveen. Na zijn actieve loopbaan was hij jeugdtrainer en stond hij als trainer aan de basis van de rentree van Hoogeveen zaterdag in het standaard amateurvoetbal.

De inwoner van Elim heeft aangegeven dat dit zijn laatste contract als trainer zal zijn. Wel heeft hij aangegeven daarna graag op een andere manier actief betrokken te willen blijven bij de club.

Technische commissie

Naast de contractverlenging van Pol wist Hoogeveen ook twee oud-spelers aan zich te binden. Jarno Heet en Dennis Giesselink zullen de technische commissie versterken. De 40-jarige Heet speelde jarenlang voor Hoogeveen en was tot afgelopen zomer assistent-trainer bij Hoogeveen zaterdag. Voor dat laatste team speelde Dennis Giesselink 72 officiële wedstrijden.

Nieuws

menu