Probleemloze zege Hollandscheveld

Hollandscheveld liet Nijeveen niet passeren.

Waar de wedstrijd tegen SVN’69 in Nijeveen in het verleden altijd problemen opleverde voor Hollandscheveld was er afgelopen zaterdag geen vuiltje aan de lucht.

Binnen vijf minuten kreeg M. Snippe drie keer een vrije doortocht op links en bij de derde poging wist hij de keeper van SVN te passeren (0-1). De ontzettend slechte staat van het hoofdveld in Nijeveen was deze middag zeker een issue voor beide teams. Uit een corner van SVN schakelde Hollandscheveld snel om, maar de voorzet van Odink was te matig waardoor Hagen niet af kon werken. Na een kwartier werd Hagen diep gestuurd, maar zijn poging werd ternauwernood van de doellijn gehaald. Nauwelijks bekomen van de schrik moest SVN weer in de achteruit toen M. Mol een diepe bal gaf op Odink. Diens lob over de keeper had een beter lot verdiend, maar ging net naast. Bij het eerste schot van SVN redde Vos bekwaam. Hollandscheveld ging op jacht naar de 0-2 en een prima aanval werd afgerond door De Jonge, maar de jonge keeper van SVN hield stand. Strijker kreeg vervolgens de mogelijkheid om te scoren, maar zijn aanname was matig en zo ging er weer een kans verloren. Voor rust kregen Strijker met een geweldige volley en Odink nog kansen op de 0-2, maar gescoord werd er niet.

Lange afstandsschot tot besluit

Na rust een voorzet van M. Snippe die belandde op het hoofd van Strijker, deze kopte geheel vrijstaand naast. Weer was het M. Snippe die een voorzet afleverde en ditmaal wist Strijker doeltreffend uit te halen. SVN kreeg even later een vrije bal op de rand 16 meter, maar Vos stond op zijn post en voorkwam erger. De ingevallen van Eck had de bal breed moeten leggen, want dan was de 0-3 een feit geweest. Het slotakkoord was voor de verder onzichtbare Strijker. Op onnavolgbare wijze knalde hij vanaf ruim dertig meter de 0-3 achter de verbouwereerde keeper van SVN.

Nieuws

menu