Postduivenvereniging de Reisduif huldigt haar kampioenen

De kampioenen van PV De Reisduif. Foto André Weima

Postduivenvereniging De Reisduif in Tiendeveen hield afgelopen weekend haar jaarlijkse prijsuitreiking.

In de categorie Vitesse was A. Kats de onaangewezen winnaar. Samantha Mulderij werd tweede en A. Post derde. Aangewezen winnaar was A. Post met Samantha Mulderij opnieuw op de tweede plek, gevolgd door A. Kats. Duifkampioen werd A. Post met een tweede plek voor Samantha Mulderij en een derde plek voor A. Kats.

Categorie Midfond

In de categorie Midfond onaangewezen werd A. Pots opnieuw de winnaar. De tweede plek werd bezet door A. Kats en de derde plek voor R. Mersman. Aangewezen winnaar werd A. Kats gevolgd door R. Mersman en A. Post. Duifkampioen werd J. Schalen met een tweede plek voor Kevin Kriekjes en een derde plek voor R. Mersman.

In de categorie Fond was R. Mersman de onaangewezen winnaar gevolgd door A. Kats en Kevin Kriekjes. De aangewezen winnaar werd J.Schalen met op de tweede plek A. Kats en op de derde plek R. Mersman. Duifkampioen werd R. Mersman die ook de derde plek confisqueerde. De tweede plek was voor J. Schalen.

Categorie Jonge duiven

In de categorie Jonge duiven was de onaangewezen winnaar A. Kats met een tweede plek voor R. Mersman en een derde plek voor Theo Kriekjes. Aangewezen winnaar werd R. Mersman met een tweede plek voor Theo Kriekjes en A. Kats bezette de derde plek. Duifkampioen werd Theo Kriekjes en de tweede en derde plek kwam in handen van A. Kats.

De categorie Natoer onaangewezen werd gewonnen door Kevin Kriekjes, de tweede plek was voor A. Post en Luka Veld JL bezette de derde plek. Aangewezen winnaar werd Kevin Kriekjes gevolgd door A. Post en Samantha Mulderij. Duifkampioen werd Kevin Kriekjes, tweede werd A. Post. en derde Luka Veld JL.

Categorie Totaal oud

In de categorie Totaal oud onaangewezen won opnieuw A. Kats, gevolgd door R. Mersman en J Schalen. Aangewezen winnaar werd A. Kats gevolgd. Tweede werd opnieuw R. Mersman en de derde plek was voor G. Bisschop. Duifkampioen werd Kevin Kriekjes en de tweede en de derde plek waren voor A. Kats.

In de categorie Generaal werd de onaangewezen winnaar A. Kats gevolgd door R. Mersman en Kevin Kriekjes. Aangewezen werd R. Mersman eerste, A. Kats tweede en G. Bisschop derde. Duifkampioen werd Kevin Kriekjes en hij pakte ook de tweede plek. Derde werd A. Kats.

De categorie Keizergeneraal is gewonnen door R. Mersman gevolgd door A. Kats en Kevin Kriekjes.

Nieuws

menu