Open Sportclubdag: Fight Academy The Basement

The Basement. Foto: The Basement

De gemeente Hoogeveen houdt in samenwerking met sportclubs dit jaar weer een Open Sportclubdag. Op zaterdag 10 september laten 42 clubs op ruim 30 locaties aan bezoekers zien hoe leuk hun sport is en welke mogelijkheden er zijn. In aanloop daarnaartoe worden enkele uitgelicht.

Bij Fight Academy the Basement Kickboxing Hoogeveen staan respect, normen en waarden centraal. Hun missie is: ‘Door het beoefenen van vechtsporten, bijdragen aan jezelf, zowel fysiek als mentaal, met als doel om jezelf in meerdere opzichten te versterken. Voor jong en oud.

Kom kijken op 10 september tussen 10.00 en 14.00 uur en ervaar de familiaire sfeer. Zelfvertrouwen, weerbaarheid & motivatie Fight Academy The Basement combineert spel en Kickboksen met elkaar. Dit betekent praktische en sportieve technieken, waarbij vooral respect, fun en discipline voorop staan. Er wordt gewerkt aan conditie en beheersing. Deze sport is ook ideaal om het zelfvertrouwen en de weerbaarheid van het kind te vergroten. Kinderen die gepest worden, kinderen met een motorische stoornis/-achterstand of concentratieproblemen hebben baat bij de trainingen. Naast kickboksen kunt je er ook terecht voor andere vechtsporten zoals straat vechten MMA en Muay Thai.

Nieuws

menu