Open Sportclubdag: De Schakel

<SAMSUNG DIGITAL CAMERA> Foto: Jeu de boulesvereniging De Schakel.

De gemeente Hoogeveen houdt in samenwerking met sportclubs dit jaar weer een Open Sportclubdag. Op zaterdag 10 september laten 42 clubs op ruim 30 locaties aan bezoekers zien hoe leuk hun sport is en welke mogelijkheden er zijn. In aanloop daarnaartoe worden enkele uitgelicht.

Met veel plezier spelen de leden van de jeu de boules vereniging ‘De Schakel’ wekelijks het jeu de boules spel. Sinds 2012 zijn zij op dinsdag- en donderdagmiddag te vinden in sportpark De Weide, achter de voormalige kantine van VV de Weide. Daar beschikken zij over maar liefst negen banen.

Jeu de boules kan door iedereen gespeeld worden iedereen, oud of jong, goed ter been of iets minder mobiel. Wekelijks speelt men de ene keer een onderlinge competitie en de andere keer een ‘vrij’ spel. Ook zijn er regelmatig toernooien met andere verenigingen waar eenieder zich voor op kan geven.

Geïnteresseerden kunnen zaterdag 10 september tussen 12.00 en 15.00 uur een bezoek brengen aan de Elbe 5. „Maak kennis met deze gezellige club waar een gezonde onderlinge strijd, een betaalbaar lidmaatschap en plezier hoog in het vaandel staan”, promoot een lid van de club.

Nieuws

menu