Onstuimige lustrumviering roeivereniging De Compagnie in Hoogeveen

Lustrumviering van de roeivereniging succes.

De Hoogeveense Roeivereniging De Compagnie vierde op zaterdag 17 september haar derde lustrum. De vereniging is sinds haar oprichting in 2007 vlakbij Echten gevestigd op een terrein aan de Hoogeveense Vaart waar in de loop van haar bestaan een botenloods, aanlegsteiger met vlot en een kantine zijn verrezen. Dit mede dankzij de inzet van een groot aantal actieve leden die de handen flink uit de mouwen hebben gestoken.

Ondanks de onheilspellende weersvooruitzichten waren de weergoden de roeiers gunstig gezind en kon het feestprogramma tussen stevige windvlagen en felle buien door, probleemloos worden afgewerkt. Voorzitter Henk-Jan Regeling keek in zijn openingswoord niet alleen terug op de geschiedenis van de club, maar ook op die van het roeiwater, de Hoogeveense Vaart. Vervolgens stapten de leden in de boot om met elkaar een sportieve strijd aan te gaan.

Dit onder begeleiding van de aanstekelijke klanken van dweilorkest ‘De Bruggebloazers’. Na een Indische maaltijd werd de dag afgesloten met een knalfeest met muziek door ‘My Generation’ waarbij de voetjes behoorlijk van de vloer gingen. Hierbij bleek maar weer: De Compagnie is springlevend en gaat vol goede moed op naar het volgende lustrum. Voor degenen die ook eens kennis willen maken met de roeisport, is er de mogelijkheid tot het volgen van een gratis proefles. Aanmelden hiervoor kan via: roeien@hrvdecompagnie.nl.

Nieuws

menu