Old Stars HZVV en De Zorgzaak blijven aan elkaar verbonden: Zestigplussers willen door walking football gezond en fit blijven

HZVV Old Stars is sinds augustus 2015 een officiële afdeling van HZVV. De voetballende zestigplussers zijn met acht deelnemers begonnen en de nieuwste afdeling van HZVV is inmiddels uitgegroeid tot een enthousiaste groep van 25 personen. HZVV Old Stars vormt nog steeds een bloeiende tak van de Hoogeveense voetbalclub.

De HZVV Old Stars bereiden zich al weer voor op het nieuwe seizoen. Staand eerste van links: Marlies Bijl van De Zorgzaak.

De HZVV Old Stars bereiden zich al weer voor op het nieuwe seizoen. Staand eerste van links: Marlies Bijl van De Zorgzaak. Foto: Roelof Olde

De Zorgzaak en HZVV Old Stars zijn sterk met elkaar verbonden. Sinds de oprichting van de Old Stars is De Zorgzaak Hoogeveen de hoofdsponsor en die verbintenis blijft ook komend seizoen bestaan. Met de afdeling Old Stars van HZVV gaat het goed. Er wordt elke woensdagmorgen van 10.00 uur tot 11.15 uur getraind op het hoofdveld. Het gaat ook voor een groot deel om de gezelligheid en vanaf 9.30 uur drinken de Old Stars gezamenlijk een kop koffie en praten na afloop gezellig na in de kantine. Naast leden en oud-leden van HZVV hebben zich ook niet-leden verbonden aan de Old Stars. Inmiddels kon het tweede vrouwelijke lid begroet worden.

Nieuws

menu