Nieuw tenue competitieteams Golfclub Martensplek

Voorzitter Marius Breukink (l) en Ronald van Kempen (r) nemen, gekleed in clubtenue, de cheques in ontvangst.

Voorzitter Marius Breukink (l) en Ronald van Kempen (r) nemen, gekleed in clubtenue, de cheques in ontvangst. Foto: Freek van 't Veld

Weinigen weten dat golf ook in teamverband gespeeld wordt. Bij Golfclub Martensplek zijn negen spelende team, die ook in teamtenue de baan in gaan. De spelers waren toe aan een nieuw ‘jasje’ en om dit voor te krijgen werd er een belactie op touw gezet om loten te verkopen van de Vriendenloterij. Met succes, want niet alleen werd het doel behaald, maar kreeg de club een extra cheque met het behalen van de actie Top-5.

De negen competitie spelende teams van Golfclub Martensplek zijn dit jaar allemaal in een nieuw tenue gestoken. Dat werd mede mogelijk gemaakt door een samenwerking met de Vriendenloterij. Die biedt amateursportclubs in Nederland de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren door loten voor de Vriendenloterij te verkopen. Op de belavond die daartoe eind februari dit jaar is gehouden, zijn meer dan 50 loten verkocht, wat een mooie bonus van enkele duizenden euro’s opleverde.

In de Top-5

Onlangs wachtte de club nog een aangename verrassing: het bleek dat de actie van Golfclub Martensplek bij de Top-5 succesvolste acties van de maand februari 2023 was geëindigd. Dat leverde nog een extra bonus van € 1.000 op. Op de foto’s nemen Ronald van Kampen en Marius Breukink, beide lid van de vereniging en gekleed in het nieuwe tenue, de bonus in ontvangst.