Laatste ronde regionale competitie 'OldStars' wordt bij Sport Vereent gehouden

Op sportpark Woltingeslag in Zuidwolde werd recentelijk de vierde speelronde van de regionale voetbalcompetitie voor OldStars afgewerkt.

Op sportpark Woltingeslag in Zuidwolde werd recentelijk de vierde speelronde van de regionale voetbalcompetitie voor OldStars afgewerkt. Foto: Lo Dijkstra

Bij voetbalvereniging Sport Vereent in Oldeberkoop wordt vrijdag 24 maart de slotronde afgewerkt van de OldStars-competitie. De acht deelnemende teams spelen dan opnieuw twee duels.

Vitesse’63 voert op dit moment met 30 punten de ranglijst aan van deze regionale walking football-competitie. De ploeg uit Koekange speelt in de slotronde nog tegen Dedemsvaart en HZVV uit Hoogeveen en de kans dat Vitesse’63 de eerste plaats nog ontglipt is miniem. Steenwijk, samen met HZVV de naaste belager van Vitesse’63, speelt nog tegen FC Meppel en IJVV (IJsselmuiden). HZVV treft naast de koploper nog vv Zuidwolde.

Op gras

De wedstrijden in Oldeberkoop worden, net als de vierde competitieronde in Zuidwolde, gespeeld op gras. De wedstrijden staan onder leiding van ervaren en speciaal voor het walking football opgeleide arbiters. Na afloop van de wedstrijden - rond de klok van half 4 - worden de winnaars bekendgemaakt van deze tot nu toe succesvol verlopen OldStars-competitie. De eerste twee duels op 24 maart beginnen om 14.00 uur.

De huidige stand ziet er als volgt uit: 1. Vitesse’63 30, 2. Steenwijk 25, 3. HZVV 25, 4. IJVV 21, 5. FC Meppel 16, 6. Sport Vereent 13, 7. Zuidwolde 4, 8. Dedemsvaart 4.