Hollandscheveld wordt door Klazienaveen weggespeeld

Hollandscheveld had tegen Klazienaveen het nakijken. Foto: Andre Weima Fotografie Tel: 0650

De oranje-zwarte dames van Hollandscheveld kregen FC Klazienaveen op bezoek. De uitwedstrijd ging met 2-1 verloren en om mee te blijven strijden om het kampioenschap zou er ditmaal gewonnen moeten worden. Gezien de vorm van de afgelopen weken zou het er zeker in kunnen zitten, maar Klazienaveen is een geduchte tegenstander die je vooral geen kansen moet geven.

Dat was in ieder geval het voornemen, maar na een kwartier spelen keek Hollandscheveld al naar een 0-2 achterstand aan en moest de ploeg van Henry Strijker in de achtervolging. Jolanda Hamstra wist op aangeven van Indy Strijker de aansluitingstreffer te maken. Maar heel lang kon de ploeg daar niet van genieten doordat niet veel later ook de 1-3 in het netje lag. Hollandscheveld probeerde wel de aanval te zoeken, maar kwamen niet echt tot grote opgelegde kansen. Vlak voor rust wist Milady van Dalen nog wel op aangeven van Janine Robben de 2-3 te scoren.

Sterke start na rust

Na rust kwam Hollandscheveld sterk uit de kleedkamer en vooral het eerste kwartier had je het gevoel dat de 3-3 snel zou vallen. Maar toen Klazienaveen met nog een half uur te spelen de 2-4 wist te maken was het gedaan met de wedstrijd. Bij Hollandscheveld merkte je dat de focus en vertrouwen in een goede afloop was verdwenen, terwijl Klazienaveen met hernieuwde energie wist uit te lopen tot 2-7. Door een penalty, genomen door Sabrina van Nuil, probeerde Hollandscheveld nog wel iets terug te doen. Maar het spel was toen eigenlijk al lang gespeeld. Uiteindelijk werd het nog 3-8 voor Klazienaveen en wisten de gasten de tweede plaats van Hollandscheveld over te nemen.

Nieuws

menu