Hollandscheveld krijgt te weinig

Hollandscheveld komt niet tot scoren tegen Lutten.

Hollandscheveld komt niet tot scoren tegen Lutten. Foto: Andre Weima Fotografie Tel: 0650

Hollandscheveld tapte deze zaterdag uit een heel ander vaatje dan tegen ZZVV en Lutten zakte massaal in om er via de omschakeling razendsnel uit te komen.

De eerste opwinding ontstond toen Mulder een terugspeelbal slecht verwerkte en Odink in het strafschopgebied onderuit ging. De bal ging tot ontsteltenis van de oranje-zwarten echter niet op de stip. In de eerste aanval van Lutten werd de bal slecht verwerkt en het was Kosse die hier bijna van profiteerde. Lutten bleef gevaarlijk. Het was F. Veltink die er prima uitkwam. Zijn voorzet werd door Span tot corner verwerkt. Odink leverde een prima voorzet af, maar Hagen kopte net naast. Het was M. Snippe die de 1-0 op de schoen had, maar uitblinker Mulder voorkwam een treffer. Kiers zette Strijker vrij voor Mulder, maar een treffer kwam er niet. Een vrije bal van Lutten werd net naast gekopt.


Na rust eenzelfde spelbeeld. Wat oranje-zwart ook probeerde, steeds vonden ze Mulder op hun weg. Zo had Odink een honderd procent kans, maar Mulder voorkwam erger. Waar de een niet scoorde was het uit een corner Van der Graaf die bij de tweede paal onhoudbaar binnen knikte (0-1). Hollandscheveld zette aan. Zo vonden De Jonge en Strijker elkaar, maar de poging van De Jonge werd gepakt door Mulder. Ook Schonewille deed een poging uit een corner, maar ploeggenoot Odink stond een treffer in de weg. Lutten had daarna op 0-2 kunnen komen, maar het was Vos die redding bracht. Vlak voor tijd had de bal op de stip gemoeten bij Lutten. Een vrije bal van Koopman werd door Van den Berg opzichtig op zijn eigen hand gekopt die daarmee het voordeel voor Hollandscheveld wegnam, maar weer liet scheidsrechter Vos doorspelen. Zo kreeg de wedstrijd een winnaar, waar een gelijkspel een rechtvaardige uitslag was geweest. Volgende week reist het team af naar Koekange, waar het Vitesse’63 treft, aanvang 14.30 uur.