Hollandscheveld doet zichzelf tekort

Aanvallend Hollandscheveld scoorde niet tegen Fit Boys. Foto: Andre Weima Fotografie Tel: 0650

Op een zonovergoten sportpark ontving Hollandscheveld nummer laatst Fit Boys. Tot op dat moment had het team uit Beilen nog geen enkele wedstrijd gewonnen. Hoe anders liep het deze middag. Hollandscheveld ging volop in de aanval, maar in de omschakeling was Fit Boys de oranjezwarten te slim af.

Al in de beginfase kreeg D. Mol de kans om de thuisploeg op een voorsprong te zetten, maar zijn poging miste kracht om Van der West te verschalken. Hagen bracht de bal scherp in, maar weer was het doelman Van der West die Mol van scoren afhield. Na een kwartier spelen ging Schonewille opzichtig in de fout en bood Hilberts de kans op een treffer, maar zijn poging verdween naast de kansloze Vos in het zijnet. Hollandscheveld bleef de aanval zoeken en het was Hagen die de bal voor het doel slingerde en Mol de kans bood af te drukken. Echter zijn schot werd door Van der West tot corner verwerkt. Nog voor het half uur was het weer Mol. Een door hem genomen vrije bal ging dwars door de muur, maar ook nu was Van der West op zijn post. Waar de thuisploeg in de aanval was en de bal verloor schakelde Fit Boys razendsnel om. Hilberts werd diep gestuurd en zwak ingrijpen van Koopman op de middenlijn bood hem een vrije doorgang op rechts. Span was niet in staat om de voorzet er uit te halen en het was Van Dijk die Vos kansloos achterliet. Een ingooi van Span belandde in de 16 bij de vrij staande Hagen. Maar zijn schot was een simpele prooi voor Van der West.

Geen goals meer na rust

Na rust verdedigde FitBoys de 0-1 voorsprong en Hollandscheveld bleek niet bij machte het verschil te maken. Op het half uur was het de Jonge die de zestien in dribbelde en van achter aangetikt werd binnen de beruchte lijnen, maar de scheidsrechter zag er niets in. Met nog een kleine vijf minuten op de klok was het Hagen die een daverend schot losliet, maar Van der West wist de bal uit de kruising te tikken en tot corner te verwerken. In blessuretijd de laatste opwinding van de wedstrijd. Snippe werd diep gestuurd en binnen de zestien overduidelijk van achteren neergehaald, maar weer was scheidsrechter Pool een andere mening toegedaan dan de spelers en trainersstaf van de thuisploeg. Dinsdagavond heeft Hollandscheveld een uitwedstrijd tegen Dedemsvaart op het programma staan. Aanvang 19.30 uur.

Nieuws

menu