Het CLAFIS Drents open padeltoernooi was een groot succes

Het padeltoernooi was zaterdag een groot succes. Foto: R.C de Weide

Het CLAFIS open padeltoernooi werd afgelopen week gespeeld op de padelbanen bij racketclub de Weide.

Een volle week met zo’n 140 wedstrijden waaraan 77 koppels mee deden. De organisatie kijkt terug op een geslaagde week. De wedstrijden waren spannend, sportief en mooi om naar te kijken. De toernooiweek is een goede promotie geweest voor de padelsport, wat steeds meer wordt beoefend. Langs de kant waren veel toeschouwers en de sfeer zat er goed in. Tijdens het toernooi werd er gezorgd voor versnaperingen en drinken.

Onder het genot van de warme zon kwamen er op zaterdag en zondag de volgende personen als winnaars uit de strijd. Bij de damesdubbel werden Bernette Sieben en Tamara Sieben eerste. Annemarie Doddema en Salena Dekens kwamen als tweede uit de strijd.

Bij de gemengd dubbel was de eerste prijs weggelegd voor Mathijs ter Haar en Lilian Boerkamp. Als tweede kwamen Jos Kerstholt en Suzanne de Wit uit de bus. Voor de heren dubbel waren twee competitie opgezet, semigevorderd en wedstrijd. Voor de semigevorderd waren Ivo van Veen en Gerolf Menzo de competitie te sterk af. De tweede prijs was voor Max Bosscher en Niek Geers. Bij de heren dubbel wedstrijd werden Brando Kamp en Mathijs ter Haar eerste. Tweede werden René Gierveld en Thomas Dwars.

Het toernooi werd gesponsord door CLAFIS, De Schildhoeve en door Balkan restaurant Ohrid. Beide restaurants zorgden voor de prijzen voor de eerste twee geplaatsten. Het sponsorcontract met CLAFIS is met drie jaar verlengd. De organisatie bedankt de deelnemers en kijkt uit naar volgend jaar.

Nieuws

menu